19 Mayıs 2013 Pazar

Salata Süsü Domat

Domatesi yıkadıktan sonra eşit kalınlıklarda yarıya kadar 6ya bölüyoruz, dikkat edin tam kesmeyin dilimleri,




birazcık kalın bir şekilde dilimlerin kabuklarını da yarıya kadar soyuyormuş gibi kesiyoruz,




dilimlerin aralarına ince dilim salatalık ya da havuç göbek kısmına da arzuya göre zeytinle süsleyerek, salatamızın ortasına oturtuyoruz.
Afiyet olsun...



Bu havuçlusu...





Bu da salatalıklısı nam-ı diğer Hıyar :) 







4 yorum:

sadecenaciye dedi ki...

vuhuhuuuuuu süpersin akşama kesin deneyeceğim.
harika görünüyor.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Naciyecim, Usta bunu yaparken yapraklarını da tırtıklı kesiyordu makasla gül yaprağı gibi ama ben bu şekilde denedim.
Eminim seninki de güzel olur...

Gurme Şirine dedi ki...

güzel fikir....
çok beğendim :)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler, Melikecim, Restorantta ustadan gördüm ben de bir deniyeyim dedim...