Domatesi yıkadıktan sonra eşit kalınlıklarda yarıya kadar 6ya bölüyoruz, dikkat edin tam kesmeyin dilimleri,
birazcık kalın bir şekilde dilimlerin kabuklarını da yarıya kadar soyuyormuş gibi kesiyoruz,
dilimlerin aralarına ince dilim salatalık ya da havuç göbek kısmına da arzuya göre zeytinle süsleyerek, salatamızın ortasına oturtuyoruz.
Afiyet olsun...
Bu havuçlusu...
Bu da salatalıklısı nam-ı diğer Hıyar :)
4 yorum:
vuhuhuuuuuu süpersin akşama kesin deneyeceğim.
harika görünüyor.
Teşekkürler Naciyecim, Usta bunu yaparken yapraklarını da tırtıklı kesiyordu makasla gül yaprağı gibi ama ben bu şekilde denedim.
Eminim seninki de güzel olur...
güzel fikir....
çok beğendim :)
Teşekkürler, Melikecim, Restorantta ustadan gördüm ben de bir deniyeyim dedim...
Yorum Gönder